menu close menu

Despre Katinca

Mainile sunt cele mai vulnerabile parti ale corpului nostru agresate in mod constant si mereu expuse la diversi agenti chimici si solutii precum si la diferite temperaturi. Neglijarea lor in timp va duce la imbatranirea lor prematura.

Trebuie sa luam masurile necesare si sa acordam atentia cuvenita acestora prin respectarea catorva reguli esentiale. Unghiile si ele trebuie tratate cu maxima atentie, indiferent de varsta pe care o avem sau de perioada anotimpului. Manichiura ingrijita va reflecta un aspect placut si atragator in acelasi timp. Pedichiura perfecta inseamna taiatesi ingrijite corespunzator de asemenea calcaie fine. Pentru unghii mici care se rup usor sau unghii roase, noi oferim solutia ideala pentru o manichiura perfecta si anume unghii tehnice care inseamna mai exact Extensii ale unghie si fca unghiile sa para foarte naturale. Acestea vor fi realizate din gel de cea mai buna calitate care vor face unghiile rezistente, durabile si estetice in acelasi timp.

De asemenea noi oferim servicii si pentru domni cu functii importante sau busness mani ale caror maini trebuie sa arate impecabil. Noi va vom oferi confidentialitate si conditii potrivite pentru asemenea situatii. Da ne voie sa avem grija de mainile si totodata de unghiile tale sa le ajutam ca ele sa poata exprima adevarata ta personalitate in perfecta concordanta cu diferite evenimente si momentele cele mai importante ale vietii.

Site-ul noustru va va informa detailat in privinta serviciilor pe care le oferim, unde va stau la dispozitie si tarifele aplicate. Pentru a va ajuta si mai mult puteti de asemenea achita contravaloarea serviciilor noastre chiar si cu tichete cadou.

Te asteptam cu drag la noi si ne am bucura sa devii si tu pe viitor unul dintre clientii nostri!

Despre Noi

Promotie

  • 25% Reducere Pentru Studenti
  • Pentru 2 Recomandari Beneficiati De O Manichiura Gratuita

Contact

Email: contact@katinca.ro
Telefone: 0757-946-953